top of page

Verkoopsvoorwaarden

Elke bestelling betekent de aanvaarding van onze voorwaarden door de klant.            

 

In geval van betwistingen met klanten die geen consument zijn, is uitsluitend het vredegerecht van het kanton of de rechtbanken van het arrondissement van onze bedrijfszetel bevoegd, tenzij de wet dwingend iets anders voorschrijft.            

Ingeval de klant een consument is, zijn bij procedures die de klant ten opzichte van ons start uitsluitend het vredegerecht van het kanton of de rechtbanken van het arrondissement van onze bedrijfszetel bevoegd, tenzij de wet dwingend iets anders voorschrijft.            

Bij procedures die wij opstarten, is naar onze keuze de rechter bevoegd van de woonplaats van de verweerder, de rechter van de plaats waar de overeenkomst ondertekend werd, dan wel de rechter van de plaats van de levering.        

    

Verzenden van onze bestellingen            

Wij werken samen met Bpost om je pakketjes te versturen. De standaard verzendkosten bedraagt €6,-. Bij bestellingen vanaf €150,- nemen we de verzendkosten voor onze rekening. Bij bestellingen naar het buitenland worden de verzendkosten berekend naargelang de regio waarin je bevindt.

 

Je kan er ook voor kiezen je producten op te halen in het instituut. Bij afronding van de bestelling kan je dit aangeven. 

Afhalen kan voorlopig enkel na afspraak, hiervoor kan je online een afspraak maken of neem hiervoor even contact met ons op wanneer je graag zou willen langskomen.

Retourneren

Het kan natuurlijk altijd zijn dat je niet tevreden bent met je aankoop. Gelukkig heb je 14 dagen bedenktijd om je producten te retourneren. 

 

Hierbij zijn een aantal punten van belang:

 

- je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening.

 

- producten dienen in originele staat en verpakking, ongebruikt en onbeschadigd terug gestuurd te worden. Meld je retour aan via info@veroniqueiking.be.

 

- na ontvangst van de producten in goede staat, wordt het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terug gestort.

 

- wij adviseren om je pakket aangetekend terug te sturen, zodat je ook verzekerd bent. Het risico van het retour zenden ligt altijd bij jou of Bpost (indien aangetekend).

Klacht, opmerking of vraag over je bestelling?

Ben je ergens niet tevreden over of heb je een klacht, een product dat ontbreekt in je bestelling,… neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Samen bekijken we wat een mogelijke reden of oorzaak is van het probleem en zoeken zo naar een passende oplossing. Mail naar info@veroniqueiking.be met vermelding van je telefoonnummer of bel naar 0476/24 51 09.

Contact

Er zijn verschillende manieren om ons te bereiken.

Telefoon: 0476/24 51 09

Mail: info@veroniqueiking.be

Adres: Molenveld 37, 3580 Beringen

Verzenden van onze bestellingen
Retourneren
bottom of page