top of page

"Healthy skin is a reflection
of overall wellness."

Visie

Visie

Véronique is een authentiek beauty concept waarbij je huid en goed zorgen voor jezelf, centraal staan. Dit op een zo’n toegankelijke mogelijke manier zodat het leuk blijft om toe te passen en een goed gevoel geeft. Een eerlijk en persoonlijk advies vormen de basis voor mijn holistische aanpak.

Bij Veronique Iking Skin & Care, staan staan je huid en goed zorgen voor jezelf centraal. Eerlijk, persoonlijk en een holistische aanpak voor cosmetische en medische huidverbetering op maat. Ook voor dermaplaning en wenkbrauwstyling kan je bij ons terecht.

Missie

Missie

Mijn doel is, om samen met jou op een natuurlijke manier, te werken aan een mooie en gezonde huid. De juiste beauty balans vinden, die past bij jou en je levensstijl. 

Ik geloof dat goed zorgen voor jezelf, een positief effect heeft op hoe je je voelt. En omgekeerd, voel je je goed, dan straal je dit ook uit. 

Aanpak

Aanpak

Véronique staat voor een holistische aanpak. Dit wil zeggen dat ik naar de oorzaak van het probleem kijk en niet enkel de symptomen behandel. 

Ik ga voor de lange termijn resultaten en niet voor de quick fix oplossingen. Hierbij werken we zowel van binnen als van buiten uit, dit gaat namelijk hand in hand. 

Elke huidaandoening heeft een oorzaak. En door die te achterhalen en aan te pakken, brengen we jouw huid weer terug in balans. Dit doen we door de combinatie van de juiste thuisproducten, ondersteunende behandelingen en eventueel leefstijl -en suppletieadvies.  

Onze merken

bottom of page