top of page

Onze behandelingen

Bij Véronique kun je terecht voor kwalitatief hoogwaardige behandelingen.

Elke behandeling voeren we uiterst zorgvuldig uit, waardoor je met een stralend gevoel weer de deur uitgaat. Hieronder een overzicht van de verschillende behandelingen.

Heb je daarna nog vragen? Ik beantwoord ze graag!

model 3.jpeg

Cosmetische huidverbetering

Je krijgt in je leven maar 1 huid, niet raar dat we hier dan ook goed zorg voor willen dragen. Om bepaalde huidproblemen of aandoeningen voor te zijn is het dan ook heel belangrijk om preventief te werken. Met de cosmetische behandelingen helpen we je graag verder aan een gezonde huid met een mooie glow.

dmk 2.jpg

Medische huidverbetering

Is je huid uit balans? Dan kan dit leiden tot vervelende huidaandoeningen. Met onze gespecialiseerde medische behandelingen gaan we de huid van binnenuit heropbouwen. De interne functies en structuren worden optimaal gereguleerd en verbeterd om jou huid weer in balans te brengen.

AdobeStock_233416698.jpeg

Brows

Ook onze ‘BROWS’ krijgen bij Véronique de nodige aandacht. We bepalen samen met jou de gewenste vorm van de wenkbrauwen en kijken welke behandeling hiervoor geschikt is. Om je wenkbrauwen goed in model te houden, is een browsessie om de 3 à 4 weken aan te raden

bottom of page